KUDRET NARI YAĞININ VÜCUDA FAYDALARI





Kudret narı içeriğinde A, B, C vitaminleri ve demir, potasyum, fosfor gibi mineralleri barındırması sebebiyle birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır.

Üzerinde birçok araştırma yapılmış kanser başta olmak üzere, şeker hastalığına da iyi geldiği kanıtlanmıştır. Karaciğer yağlanması ve çeşitli karaciğer sorunlarına olumlu etkiler gösteren  yağlı kudret narı bağırsak parazitlerinin temizlenmesine de yardımcı olmaktadır. Sıtma, kızamık gibi cilt lekelerine de iyi geldiği gözlemlenmiş, ateş düşürücü olarak ta birçok ülkede tercih edilir olmuştur.

Hiv  virüsünün etkisini yavaşlatmaya yardımcı olmasının yanında, bu hastalığın tedavisinde kullanılan ilaçların yan etkisini azalttığı belirlenmiştir.

Harici olarak ise çeşitli cilt rahatsızlıklarının tedavisinde önerilmektedir. Bunların başında mantar ve egzema gelmektedir. Bir pamuk yardımıyla zeytinyağında bekletilen kudret narı yağ karışımı sedef ve egzamalı cilde uygulanabilir. Bunun yanı sıra her çeşit iltihaplı yaraların tedavisinde ve yanıkların tedavisinde de kullanılır. İçeriğindeki zeytinyağı sebebiyle yanık sonrası iz görünümünü azaltacaktır.

Hemoroit tedavisi için hem dahili hem harici olarak kullanılabilir. Basura bağlı oluşan çatlak ağrısını giderir, ağızdan alınması ise kabızlık sorununu ortadan kaldıracağından hemeroit tedavisinde oldukça etkilidir.

En önemli ve etkili olduğu alan ise muhakkak mide ve bağırsak sorunlarına kesine yakın etki sağlamasıdır. Ülser ve gastrit şikayeti olup hiçbir ilaçtan fayda göremeyenlerin denemesi gereken kudret narı mide hastalıklarında oldukça etkilidir. Her çeşit mide sorununa iyi gelen yağlı kudret narı mide ve bağırsakta ülser, gastrit gibi sorunların oluşturduğu yaralar üzerinde etkilidir.

Kullanılışı: Günde iki kez aç karnına yemeklerden önce bir yemek kaşığı kullanmak her türlü şikayetlerinizi azaltacaktır.

Mide ağrısı çekenlere özel olarak hazırlanmış olan kudret narı ve mide ağrısına iyi gelen bitki yağı karışımından oluşan özel yağ için; http://www.kudretnarlikarisimyag.com Yüzde yüz doğal olan karışım, size mide ağrısının ne olduğunu unuttaracak. Denemenizi tavsiye ederiz.





0 yorum:

Yorum Gönder