İbrahim Saraçoğlu Basur-hemoroid için dereotu kürü

Troid hastalarına ve zayıflamak isteyenlere İbrahim Saraçoğlunun tavsiyesi dereotu kürü. İbrahim Saraçoğlu, “Ben bunu bulduğumda heyecanımdan günlerce uyku uyuyamadım” dedi..

TROİD İÇİN DEREOTU :  Tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların sayısı gün geçtikçe artıyor.

ZAYIFLAMAK İÇİN DEREOTU : Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.



Troid için ceviz kürü
Troidin en büyük ilacı cevizdir. 25 tane cevizi kırdıktan sonra kabukları ve perdeleri ile birlikte bir litre suyun içinde 5 gün bekletin. Elde ettiğiniz sudan sabah akşam birer fincan için, cevizleri de yiyin. Ayrıca ceviz yağını dışarıdan boğazınıza sürün. Hipertiroid rahatsızlığı olan kişiler, dereotu ve tere otunu fazla aşırıya kaçmadan tüketmeli, bunun yanında bol miktarda maydanoz ve roka da yemelidir.


Prof Dr İbrahim Saraçoğlu Basur-hemoroid için dereotu kürü

İbrahim Saraçoğlu  "Hemeroid şikâyetleriniz sık sık tekrar ediyor ise, sofranızda öğünlerin öncesinde dereotu tüketimine önem veriniz. Yılda birkaç kez birer haftalık uygulayacağınız dereotu kürü, hemeroid şikâyetlerinizin tekrarına karşı iyi bir önleyici güç oluşturacaktır." diyor.

Dereotu kürü basurun giderilmesi için mükemmel bir çözüm getirmektedir. İbrahim Saraçoğlu basur-hemoroid için dereotu kürü Sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 15 dakika önce aç karnına, 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotunu bir kaç kez çiğnedikten sonra 2-3 yudum su ile yutun. Basura karşı mükemmel bir çözüm getirmektedir. Bir ay boyunca uygulanmalıdır

 Hemeroid şikâyetleriniz sık sık tekrar ediyor ise, sofranızda öğünlerin öncesinde dereotu tüketimine önem veriniz. Yılda birkaç kez birer haftalık uygulayacağınız dereotu kürü, hemeroid şikâyetlerinizin tekrarına karşı iyi bir önleyici güç oluşturacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder