İLTİHAPLI EKLEM ROMATİZMASI VE SİNİR SIKIŞMASI TEDAVİSİ

Tıbbi literatürdeki adı Romatoid artrit olan iltihaplı eklem romatizması, öncelikle eller ve ayaklarda ağrı belirtileri ile kendisini gösterir. Bir süre sonra insanların günlük hayatını da etkileyerek yaşam kalitesini düşürür ve insani sosyal hayattan uzaklaşmaya kadar götürebilir.

İlk belirtiler farkedildiğinde hemen hastalığı tedavisine başlanması en doğru olanıdır fakat ilerlemiş olsa bile tedavisi her aşamada yapılabilen bir rahatsızlıktır. Eğer kontrol edilir ve rahatsızlığı tetikleyen unsurlar ortadan kaldırılırsa tedavisi daha kolay olacaktır. Eğer doktorunuz şişe bu teşhisi koymuş ise bitkisel kürler ile de tedaviye destek olabilirsiniz. Kiraz sapı ve ısırgan otu kürü iltihabın vücuttan atılabilmesi için olduktan yararlı olacaktır. Ayrıca bu kür sinir sıkışması için de birebirdir.


İltihaplı Romatizma Tedavisi ve Sinir Sıkışması İçin Kür Tarifi

Malzemeler:
25-30 adet kurutulmuş kiraz sapı
Bir tutam ısırgan otu
Yarım litre klorsuz su

İltihaplı Romatizma – Sinir Sıkışması Kürü Nasıl Hazırlanır?
İlk olarak yarım litre klorsuz suyu önceden kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra içerisine 25-30 adet kiraz sapını ilave edin. Kiraz saplarını ilave ettikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatın. 3 dakika dolduktan sonra yaklaşık kiraz sapı miktarı kadar bir tutam ısırgan otunu karışıma ekleyin. Isırgan otunu da ekledikten sonra kısık ateşte 6-7 dakika daha kaynatın. 6-7 dakika sonra ocağın altını kapatın ve ılımaya bırakın. Ilındıktan sonra süzüp içebilirsiniz.

Romatizma, Sinir Sıkışması Kürü Nasıl Uygulanır?
Hazırlamış olduğunuz bu kürün 1 bardağını sabah kahvaltıdan 2 saat sonra, kalan 1 bardağını ise akşam yemeğinden 2 saat önce tüketin. Toplamda bu kürü 21 gün  boyunca uygulamalısınız. Karışımı her gün taze olarak hazırlamalısınız. 21 gün dolduktan sonra hastalığın seyrine göre kürü tekrar uygulayabilirsiniz. Kiraz sapı ısırgan kürünün hiç bir zararı yoktur. Ayrıca kiraz sapı zayıflamada da önemli bir rol oynamaktadır.

Ayrıca haricen sinir sıkışması problemindeki ağrıları gidermek için  bu küre takviye olarak ardıç yağı ile masaj yapabilirsiniz. Ağrılı bölgelerinize bir miktar ardıç yağını masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Haftada 3-4 gün uygulayabilirsiniz.

Romatizmal hastalıklar için kullanılan ilaçların bir çoğu geçici olarak ağrıları gidermeye yöneliktir. Bu uygulayacağınız kür ise hem ağrıları giderir hemde hastalığı tamamen iyileştirmeye yönelik etki gösterir. Kürü ilk uygulamaya başladığınız hafta vücutta depolanır, ikinci hafta ise tedavi etmeye ve ağrıları gidermeye başlar.

0 yorum:

Yorum Gönder