YEŞİL ÇAY VE LİMON KÜRÜ

Yeşil Çayın Zayıflamaya Etkisi
Bu yöntemle 10 kg vermiş olmanın haklı gururuyla rahatlıkla diyebilirim ki baska hicbir şeye gerek yok. Ben karışımıma maden suyu eklemeden sadece yesil çayı 10 dk. demleyerek sabah akşam yarım limon suyu ile birlikte kullandım. Ve ister inanın ister inanmayın hiç dikkat etmeden ilk ay 3 kg kadar verdim sonra kilo verimi yavaşlıyor ve biraz dikkat etmek gerekiyor. Yeşil çay bir iştah bastırıcıdır ve yağları yakar. Aynı zamanda mükemmel bir antioksidan özelliği bulunmaktadır. Yeşil çaya bu özelliğini polifenol isimli bitkisel bileşenler vermektedir. Diğer yandan bu bileşenler yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Bu konu üzerine pek çok bilimsel çalışma bulunmaktadır.
Maden Suyu Zayıflatır Mı?
Maden suyu içeriğinde bulunan mineraller ile zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca hazımsızlığı gidererek metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır. 
Limonun Zayıflamaya Etkisi
Limon hücrelerde bulunan yağların vücuttan dışarı tahliye edilmesini kolay bir şekilde sağlamaktadır. Ayrıca limon vücudun enerjisinin artmasını ve yağ yakmasını sağlamaktadır.
Bu üçlü karışım şeklinde kullanılabileceği gibi sadece benim tercih ettiğim gibi yeşil çay ile limon karışımıda tercih edilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder