KALP BÜYÜMESİ NEDİR? KALP BÜYÜMESİ İÇİN DOMATES KÜRÜ


Ülkemiz şartlarında tüm işlerin makineler tarafından yapılamadığı yerler var malesef ve bu ağır şartlar altında çalışmak zorunda kalan binlerce insan....

İşte kalp büyümesi tehlikesi ilk olarak ağır işte çalışanlarda, ağır spor yapanlardan ve yüksek tansiyon hastalarında genellikle görülmektedir. Çoğu hastalık için birçok hastalık için birçok kur önerebilirken kalp büyümesi için malesef evde doğal yöntemlerle uygulanabilecek onlarca tedavi yöntemi mevcut değil. Birazdan anlatmaya çalışacağımız domates suyu kürü de yalnızca kalp büyümesini engellemeye ve verdiği rahatsızlığı azalmaya yöneliktir.

Kullanacağınız domates suyu küründe en iyi sonucu alabilmek için tohumunun "ebter" yani tek kullanımlık (kısır) olmaması gerekiyor.

İlk olarak küre bir ay devam edilir. Yatmadan bir saat önce bir bardak domates suyu içilir ilk bir ay bu şekilde devam edilir. Daha sonra ise sadece haftanın 2 veya 3 günü bir bardak domates suyu içilir.

Kalp büyümesi sonucu ortaya çıkan bir diğer sorun ise, kalbin kas kütlesinin artmasına karşın besleyen damarların aynı kalması yani kalbi desteklemeye yetmemesidir. Buda kalbin beslenemediği için hasara ugramasına sebep olacaktır. İşte bu hasarı önlemek için de haftada 3-4 kez taze sıkılmış domates suyu içilmelidir.

Kalp Büyümesine Karşı Çörek Otu Kürü 6gr. çörek otu bir havanda dövülerek bir yemek kaşığı bal ile macun olarak tüketmek te kalp büyümesine iyi gelecektir.

Peki Domatese Alerjisi Olanlar Ne Yapmalı

Domatese alerkişi olanlar ise bol bol brokoli tüketmeye çalışarak şikayetlerini en aza indirebilirler.   Domates egzamayı tetikleyicidir egzaması olanlar ise domatesi ölçülü kullanmaya dikkat etmelidirler.
Domatesin yararları Nelerdir? 
-Antioksidandıraynı zamanda kalp büyümesine karşı önleyici ve kalbin dıştan yağlanmasına karşı hem koruyucu hem de yok edicidir.
- İyi huylu prostat büyümesine bağlı idrar yapma zorluğuna karşı
- Yüksek göz tansiyonun düşürülmesine yardımcıdır.
- Kolestrolün düşürülmesinde ve dengelenmesinde yardımcı olur.
Dikkat:
Egzama şikâyeti olanlar domatesi ölçülü tüketmeli. Domates, içerdiği bazı etkin maddeler bakımından egzamayı azdırır.

Kalp Büyümesi Rahatsızlığı İçin Nelere Dikkat Etmeli

Sigara içiyorsanız kesinlikle bırakmalı ve eğer varsa kilolarınızdan kurtulmalısınız. Zaman zaman egzersiz yapmalı ve tansiyonunuzu kontrol altında tutmalısınız. Alkolü hayatınızdan çıkarın ve mutlaka günde 8 saat uyumaya çalışan.


0 yorum:

Yorum Gönder