SİGARANIN ETKİSİNİ AZALTMAK İSTER MİSİNİZ



Bağımlılık etkisine sahip olan sigara hiç şüphesiz insanın kendine verebileceği en büyük zararlardan biri. İster heves olsun ister stres başlama sebebi her ne olursa olsun içenler tarafından bile zararları dile getirilir. Sigaranın bırakılmadığı sürece zararlarını yok etmek mümkün değildir. Hatta bırakıldığında bile uzunca bir süre olumsuz etkileri vücudu etkilemeye devam eder. Sigar içenler için tek temennimiz tabiki bırakmaları olacaktır. Fakat bırakmaya çalıştığı halde bırakamayanlar için en azından olumsuz etkilerini azaltabilecek bir kür önermeyi uygun bulduk.

Bu kür için tek gerekli olan tere otu. Evet bu kür için ayda sadece 5 gün uygulanacak olan şey bir bağ tere otu tüketmek. Bağın yarısı öğleden önce diğer yarısı ise öğleden sonra tüketilecek ve bu küre ayda beş gün devam edilecek 5 gün sonra bırakılacak sonraki ay yine 5 gün şeklinde tekrarlanacaktır. Salata olarak değil bitki sade olarak tüketilmelidir.


Kür uygulandığı sürece idrar esnasında yanma hissedilebilir. Korkulacak hiç birşey yok terenin idrar yollarını temizleme etkisi biraz yanma yapabilir. Bu normal bir durum. Formül uygulanmaya başladıktan 3 gün sonra balgam çıkarmaya başlatıyor ve sigaraya bağlı oluşan nefes darlığını azaltmaya yardımcı oluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder